Dansul mirilor

Este cel mai important moment din viata iar tu meriti sa il savurezi din plin. Pentru ca probabil nu esti un dansator profesionist te anunt ca alaturi de mine inveti sa dansezi increzator, natural si plin de personalitate in ziua nuntii tale. Impreuna vom alege melodia ta preferata si vei invata o coregrafie personalizata care sa scoata in evidenta doar aturile tale.

De ce Dansul Mirilor ?

Este momentul tau si tu esti in centrul atentiei iar pentru ca Dansul Mirilor este deschiderea seratei , trebuie sa-i acorzi o atentie deosebita. Ochii invitatiilor vor fi doar pe tine si tu dai tonul distractiei de aceea te anunt ca poti alege din cele mai nebune dansuri pentru deschidere. Chiar daca traditia spune ca trebuie dansat clasicul Vals, afla ca lucrurile s-au modernizat si ca poti dansa de la Salsa, la Rumba sau orice alt dans care te reprezinta cel mai bine.

Toata lumea poate invata sa danseze, iar alaturi de mine, TU te vei descurca de minune.

Eu am incredere in tine , tu ? Daca iti doresti sa ai cea mai reusita nunta ,aplauzele pentru dansul mirilor sa fie la scena deschisa, eu iti sunt alaturi cu tot sufletul meu,si ma gasesti aici.

 

Stiri