Cursuri de balet copii

Curs de balet pentru copii

Tutu, poante, muzica clasica, eleganta si tinuta sunt doar cateva din lucrurile minunate de care copilul tau se poate bucura la un curs de balet pentru copii tinut in cadrul scolii noastre.

Micile printese dar uneori si printi sunt nerabdatori sa invete balet, insa in spatele spectacolului de pe scena se ascund mici secrete.

O antrenoare si balerina activa de 15 ani la Opera Nationala din Timisoara, o sala igienica cu un mediu placut si educational, sala de asteptare pentru parinti si o intreaga echipa care se ingrijeste sa ofere cele mai bune servicii pentru cei mai buni balerini, le gasesti toate in cadrul oricarui curs de balet pentru copii al scolii Top Dance Romania.

Pe o muzica de basm, incepe poveste unei balerine. Cu un control perfect, pe ritm si cu gratie, incepem sa invatam vocabularul miscarii si al coordonarii. Fiecare curs de balet pentru copii este tratat ca un bibelou de portenal pe care-l slefuiesti cu mare grija pentru a-l face sa straluceasca ca un adevarat diamant.

Este mai mult decat un simplu curs de balet pentru copii pe care il gasesti in oras, este acel loc minunat in care povestile prin viata iar lebedele sunt micile balerine cu miscarile elegante si pline de gratie.

Stiri