Cursuri de balet adulti

Hai inchide ochi si imagineaza-ti putin ca ai in fata ta un lac cristalin de un albastru impecabil. Usor incepi sa mergi pe apa si simti cum plutesti. Te relaxezi si tot corpul tau este in deplina armonie.

Stiu ca zambesti si afla ca aceasta este senzatia pe care o ai cand faci un curs de balet pentru adulti. Avem experiente de 15 ani si stim exact cum sa te aducem in acel punct minunat in care inveti sa te relaxezi, iti lucrezi musculatura si mai ales tinuta dar unde sa si inveti sa plutesti relaxata pe tot parcursul zilei. Vei lucra doar cu profesionisti si fiecare curs de balet pentru adulti se tine cu membrii a Operei Nationale Timisoara.

Cursuri de Balet pentru adulti nu se prea gasesc la noi in tara dar vreau sa-ti marturisesc faptul ca occidentul a abordat de foarte mult timp aceasta tehnica de relaxare si lucrare a corpului si sufletului.

Ce mai?! Te asteptam intr-un mediu placut alaturi de noi sa incerci si sa descoperi cum te poate ajuta si pe tine un curs de balet pentru adulti.

Stiri