Cursuri de dans

Cursurile de dans oferite de Campioana absoluta a Romaniei Emilia Oprea, sunt dedicate tuturor varstelor.Aici impreuna cu Emilia Oprea i

Read more...

Cursuri de balet

Primul contact cu baletul a fost in clasa a V-a iar datorita ambitiei, perseveren

Read more...

Dans sportiv

Dans Sportiv – Aceasta sectiune este dedicata persoanelor care practica acest spo

Read more...

Despre Noi

Infiintata in anul 2008, Consult  D.H.R.  este o firma de contabilitate din Timisoara, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania ( CECCAR )  care s-a dezvoltat  treptat oferind o gama larga de servicii din domeniul economic si juridic, punand accent pe imbunatatirea activitatii clientiilor nostri din toate punctele de vedere
Echipa Consult D.H.R.  ofera profesionalism, seriozitate, flexibilitate, creativitate si nu in ultimul rand confidentialitate
 Consult  D.H.R se angajeza sa devina aliatul dumneavoastra de incredere. Calitatea serviciilor noastre se va face resimtita in progresul inregistrat de firma dumneavostra.

 

Dansul mirilor

Este cel mai important moment din viata iar tu meriti sa il savurezi din plin. Pentru ca probabil nu esti un dansator profesionist te anunt ca alaturi de mine inveti sa dansezi increzator, natural si plin de personalitate in ziua nuntii tale.

more

 

Scoala de dans

Romania danseaza. Tot orasul danseaza. Eu dansez, Tu dansez? Sau vrei sa inveti?
Eu dansez cu mare drag si pasiune si garantez ca te voi invata si pe tine la oricare curs de dans sportiv.

more

 

Cursuri de dans adulti

Cursuri Dans Adulti – este locul meu preferat unde ma relaxez si energizez cu adevarat impreuna cu prieteni si persoane extraordinare .
La inceput conceptul a fost mai mult de dragul prietenilor si a oamenilor dornici sa ma cunoasca, care ma contactau sa-i invat sa danseze, dar ulterior cursuri dans adulti , s-a dovedit a fi exact ce aveam nevoie eu si cu siguranta si tu.

more

 

De ce Dans Sportiv?

De ce Dans Sportiv ?

In primul rand in momentul in care vedem sau auzim notiunea de „dans sportiv” ne iese in evidenta cuvantul „ dans” care ne transmite un sentiment de voie buna, miscare, muzica, prietenie, veselie.

Din antichitate sportul era definit prin rigurozitate, disciplina, educatie, lupta, perseverenta si bineinteles victoria mult dorita.

more

Informatii utile

ORA

LUNI

MARTI

MIERCURI

JOI

VINERI

 

Sala 1

Sala 1

Sala 1

Sala 2

Sala 1

Sala1

16.30

Balet

 

Balet

     

17.00

 

Avansati

   

Avansati

 

17.30

Dans sportiv

 

Performanta

Dans sportiv

 

Performanta

18.00

MARI

Incepatori

 

MARI

Incepatori

 

18.30

           

19.00

           

19.30

           

 

Stiri